Sommarpersonal

VI SÖKER TANDHYGIENISTER SOM VILL JOBBA EXTRA

Är du tandhygienist och vill jobba extra under sommarmånaderna? Då hälsar vi dig välkommen till oss på Distriktstandvården. Vi söker just nu efter tandhygienister som är intresserade av att jobba på en eller flera av våra kliniker under sommaren. Du väljer själv vilken/vilka kliniker du kan tänka dig att arbeta på. Omfattningen kan variera och vi är öppna för dina önskemål och förslag.

Vi är mycket flexibla och vi önskar detsamma av dig. Du har lätt för att ställa om och ställa upp om behovet kräver det. Vidare ser vi gärna att du är en noggrann och strukturerad person, som har lätt för att anpassa sig samt har god samarbetsförmåga.

I din yrkesroll jobbar du utifrån att leverera hög kvalitet och ge våra patienter ett professionellt omhändertagande oavsett besvär. Du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Vi tror också att du sprider energi på arbetsplatsen och har god social förmåga, både mot kollegor och patienter. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter. 

Din yrkespassion är stark, och du har goda odontologiska färdigheter. Erfarenhet är meriterande. Förutom kompetens spelar personlighet stor roll vid anställning.

ARBETSUPPGIFTER

Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Ange i ansökan i vilken omfattning du önskar arbeta i sommar och under vilken period. Vi ger dig också möjlighet att välja vilken eller vilka kliniker du kan tänka dig att arbeta på. Vi ser fram emot att få tillbringa sommaren tillsammans med dig!


NÄR HÖR VI AV OSS?

Vi går igenom inkomna ansökningar med jämna mellanrum, men har tyvärr inte möjlighet att återkoppla till alla. Om det finns en öppning på en klinik som överensstämmer med dina önskemål så hör vi av oss så snabbt vi kan. Har du inte hört från oss på några veckor efter att du skickade in din ansökan så finns det inget ledigt för tillfället. Ansökningar som väcker vårt intresse sparas för framtida möjligheter.


Välkommen med din ansökan!