Specialistkliniken söker efter en erfaren tandhygienist

På jakt efter något nytt? Välkommen till vår specialistklinik på Gärdet i Stockholm dit vi just nu söker en tandhygienist! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.


BRINNER FÖR DITT ARBETE
Vi letar efter en erfaren och ansvarsfull tandhygienist till Distriktstandvårdens specialistklinik på Gärdet. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.

Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar. Din närvaro och pedagogiska ådra tenderar att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga.

BLAND KOLLEGOR
Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandhygienist.

OM KLINIKEN
Distriktstandvårdens specialistklinik ligger på Artillerigatan 91-95 på Gärdet i Stockholm. Här finns specialistkompetens inom endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti och protetik. Vi samarbetar tätt med Distriktstandvårdens kliniker som ligger både i Stockholm och i Uppsala. Här är det ständig rörelse och god stämning!

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, samt kliniker i Uppsala och på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

 ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse.

 SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 31 december 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen!