Specialisttandläkare i ortodonti

Vår specialistklinik växer och nu söker vi efter specialister i ortodonti och någon som vill vara med och bygga upp vår nya ortodontiverksamhet!

KVALIFIKATIONER

Du som söker är specialisttandläkare i ortodonti eller kommer att examineras inom kort. Vi söker dig som motiveras av att skapa engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

I arbetssammanhang arbetar du strukturerat och är kvalitetsmedveten. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och en nyfikenhet på andra. Du är tydlig och pedagogisk när du ska förmedla din kunskap till andra.

Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. Har du också ett intresse för utveckling inom ditt specialistområde kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som specialisttandläkare kommer du att vara med och bygga upp vår verksamhet i ortodonti. En verksamhet som arbetar med dem senaste metoderna, en verksamhet med hög vårdkvalitet och där patienten är i fokus och samtliga medarbetare arbetar på sin yttersta kompetens. 

Vi kommer att ta hand om både vuxna och barn.

Som specialisttandläkare har du två huvuduppdrag inom Distriktstandvården. Förutom att arbeta med patienter kommer du att stödja Distriktstandvårdens allmäntandläkare i den odontologiska utveckling och ha ett mindre inslag av utbildning under ex. våra konferenser.

Samarbete med övriga specialister (endodonti, kirurgi, parodontologi, pedodonti och protetik) och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet. I detta samarbete kommer du aktivt bygga upp specialiteten inom ditt område. Det finns redan idag ett väl uppbyggt samarbete vilket gör att patienterna omhändertas snabbt och beslutsvägarna är korta.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål
Tillträde efter överenskommelse
Annan anställningsform kan diskuteras

OM SPECIALISTKLINIKEN

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi ser det som en fördel om du vid behov, vill och kan utföra vissa behandlingar på övriga kliniker.

Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Joakim Levin, klinikchef Specialistkliniken
joakim.levin@distriktstandvarden.se 
070-002 87 26

André Wikholm, specialisttandläkare ortodonti
Andre.Wikholm@distriktstandvarden.se
070-202 20 71

 

Magdalena Sparf, verksamhetschef
magdalena.sparf@distriktstandvarden.se
070-344 37 73

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vår specialistklinik!

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.