Specialisttandläkare i ortodonti till Distriktstandvården

Distriktstandvården växer och utökar specialistverksamheten. Tidigare har vi haft urvalstandläkare men vi har nu valt att utveckla en ortodontiverksamhet inom företaget. Är du en nyfiken och driven specialisttandläkare i ortodonti som önskar vara med och utveckla denna enhet tillsammans med oss? Du arbetar på en eller fler kliniker i antingen norra, södra eller centrala Stockholms län. Skicka in din ansökan eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Kvalifikationer
Du är tandläkare med godkänd specialistutbildning inom ortodonti. Vi tror att du har lätt för att leda, engagera och upprätthålla goda relationer, både mot patienter och mot kollegor. Det ligger i din natur att vara uppmärksam i ditt bemötande och tillmötesgående mot människor du träffar. Din yrkespassion bottnar i viljan att strukturerat och kvalitetsmedvetet skapa ett värde hos dina patienter.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på en eller fler av våra 25 kliniker. Ange i din ansökan om du önskar arbeta i södra, centrala eller norra delen av Stockholms län.
I tjänsten som specialisttandläkare i ortodonti ingår kliniskt arbete inom specialiteten i nära samarbete med verksamhetens ortodontiassistenter.

Du arbetar tätt med Distriktstandvårdens allmäntandvårdskliniker och behandlingar av multidisciplinära patienter sker i gott samarbete med övriga specialister på Specialistkliniken.

På Specialistkliniken har vi kompetens inom endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti och protetik. Företaget inrymmer även medicinsk
tandvård och en narkosverksamhet, samt nischkompetenser inom bland annat bettfysiologi, protetik, endodonti och kirurgi.

Om Distriktstandvården 
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, en klinik i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi
med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna
och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård, akuttandvård och specialisttandvård. Distriktstandvården arbetar på uppdrag av Region Stockholm och har ca 42 000 barn och ungdomar. Våra 350 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på!

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål. 
Tillträde efter överenskommelse.
Annan anställningsform kan diskuteras.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Ibbe Gnem, VD
ibbe.gnem@distriktstandvarden.se
070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD
jan.lindqvist@distriktstandvarden.se
073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef
magdalena.sparf@distriktstandvarden.se
070-344 37 73

Välkommen med din ansökan senast 28 februari!