Specialisttandläkare inom ortodonti med intresse för tandreglering med aligners

Distriktstandvården växer som aldrig förr. I takt med ett ökat patienttryck önskar vi förstärka olika områden inom verksamheten för att kunna uppfylla patienternas behov och önskemål. Därför söker vi dig som är specialisttandläkare i ortodonti och har intresse för tandreglering med aligners som vill utveckla detta område tillsammans med oss. Vi ser möjlighet till deltids- eller heltidsarbete och lyssnar gärna till dina preferenser. Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Du som söker är specialisttandläkare i ortodonti eller kommer att examineras inom kort. Du har erfarenhet inom, eller intresse för, tandreglering med aligners. Du ser ofta möjligheter till förbättringar och du är hängiven i ditt driv att förverkliga dem. Vi söker dig som motiveras av att skapa engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

I arbetssammanhang arbetar du strukturerat och är kvalitetsmedveten. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och en nyfikenhet på andra. Du är tydlig och pedagogisk när du ska förmedla din kunskap till andra.

Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. Har du också ett intresse för utveckling inom ditt specialistområde kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som specialisttandläkare kommer du att vara med och bygga upp vår verksamhet i ortodonti med särskilt fokus på tandreglering med aligners. En verksamhet som arbetar med senaste metoderna, hög vårdkvalitet och där patienten är i fokus och samtliga medarbetare arbetar på sin yttersta kompetens.

Vi kommer att ta hand om både vuxna och barn.

Som specialisttandläkare har du två huvuduppdrag inom Distriktstandvården. Förutom att arbeta med patienter kommer du att stödja Distriktstandvårdens allmäntandläkare i den odontologiska utveckling och ha ett mindre inslag av utbildning under ex. våra konferenser.

Samarbete med övriga specialister (endodonti, kirurgi, parodontologi, pedodonti och protetik) och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet. I detta samarbete kommer du aktivt bygga upp specialiteten inom ditt område. Det finns redan idag ett väl uppbyggt samarbete vilket gör att patienterna omhändertas snabbt och beslutsvägarna är korta.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål
Tillträde efter överenskommelse
Annan anställningsform kan diskuteras

OM SPECIALISTKLINIKEN

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi ser det som en fördel om du vid behov, vill och kan utföra vissa behandlingar på övriga kliniker.

Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag den snabbast växande tandvårdskedjan i Sverige.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Joakim Levin, klinikchef Specialistkliniken
joakim.levin@distriktstandvarden.se
070-002 87 26

Ibbe Gnem, VD
ibbe.gnem@distriktstandvarden.se
070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD
jan.lindqvist@distriktstandvarden.se
073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef
magdalena.sparf@distriktstandvarden.se
070-344 37 73

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan senast 15 april 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vår specialistklinik!