Specialisttandläkare till Specialistkliniken

Vår specialistklinik växer och nu söker vi efter fler specialisttandläkare som vill ansluta sig till vårt team på Artillerigatan i Stockholm!

KVALIFIKATIONER

Du som söker är specialisttandläkare eller kommer att examineras inom kort. Vi söker dig som motiveras av att skapa engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

I arbetssammanhang arbetar du strukturerat och är kvalitetsmedveten. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och en nyfikenhet på andra. Du är tydlig och pedagogisk när du ska förmedla din kunskap till andra.

Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. Har du också ett intresse för utveckling inom ditt specialistområde kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som specialisttandläkare kommer du att arbeta med remitterade patienter som i huvudsak remitterats internt från Distriktstandvårdens allmäntandvårdskliniker. Det förekommer även remisser från externa vårdgivare.

Som specialisttandläkare har du två huvuduppdrag inom Distriktstandvården. Förutom att arbeta med remitterade patienter kommer du att stödja Distriktstandvårdens allmäntandläkare i den odontologiska utveckling och ha ett mindre inslag av utbildning under ex. våra konferenser.

Samarbete med övriga specialister och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet. I detta samarbete kommer du aktivt bygga upp specialiteten inom ditt område.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål
Tillträde efter överenskommelse
Annan anställningsform kan diskuteras

OM SPECIALISTKLINIKEN

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi ser det som en fördel om du vid behov, vill och kan utföra vissa behandlingar på övriga kliniker.

Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Ibbe Gnem, VD
ibbe.gnem@distriktstandvarden.se
070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD
jan.lindqvist@distriktstandvarden.se
073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef
magdalena.sparf@distriktstandvarden.se
070-344 37 73

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vår specialistklinik!