Stafettandläkare till Distriktstandvården (södra länet)

Om dig
Nu söker vi efter en tandläkare som finner det stimulerande och roligt med en stafettanställning. Du kommer främst att husera på våra kliniker i södra delarna av Stockholms län. Vi tror att denna tjänst kräver en noggrann och flexibel person, som har lätt för att anpassa sig och har god samarbetsförmåga. Vidare tror vi att du tenderar att sprida energi på arbetsplatsen och har god social förmåga – både mot kollegor och patienter. Personlighet och egenskaper kommer vara i fokus vid tillsättningen av den här tjänsten. Vi tror dock att din yrkespassion är stark, och du har väldigt goda odontologiska färdigheter. Erfarenhet är meriterande och vi ser gärna att du har arbetat minst fem år som allmäntandläkare. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker efter en stafettandläkare till Distriktstandvården i Stockholms län. Ditt främsta arbetsområde kommer att vara på klinikerna som ligger i södra delarna av länet, exempelvis Södertälje, Nykvarn, Nynäshamn och Handen. En stafettanställning innebär att du är en tillgänglig resurs vid behov på våra kliniker. Behovet på klinikerna kan vara under både längre och kortare perioder. Klinikerna kan behöva förstärkning under tillfällig vakans, ökat patienttryck eller liknande. Du förväntas arbeta med alla patientgrupper och alla typer av sedvanliga behandlingar som omfattas av allmäntandvården. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team. Vid behov remitterar du patienter till Distriktstandvårdens specialistklinik. Vi tror att det här uppdraget är omväxlande, utmanande men också mycket stimulerande. Du kommer att vara en efterlängtad och uppskattad resurs på de kliniker som behöver din hjälp.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets ledande tandvårdskedjor med 18 kliniker i Stockholms län, samt en på Åland. Vår framgångssaga tar avstamp i en professionell personalstyrka som tillsammans engagerar sig för att förbättra folkets munhälsa. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård, akuttandvård samt estetiska behandlingar. Patienter med specialbehov remitteras till vår egen specialistklinik i centrala Stockholm. Med skicklighet och hjärta behandlar vi både barn och vuxna.