Strukturerad tandhygienist med stort driv till klinik på Södermalm

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår klinik på Södermalm. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. 

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Du är väldigt kunnig inom det odontologiska området och strävar efter att utföra behandlingar med professionalism, skicklighet och med stort hjärta. 

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i olika riktningar. 

ARBETSUPPGIFTER
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Vi satsar allt mer på teamtandvård och ser gärna att du stimuleras av högt tempo och varierande arbetsuppgifter!

OM KLINIKEN PÅ SÖDERMALM
Distriktstandvårdens nyförvärvade klinik på Södermalm är centralt belägen på Åsögatan 104. Här arbetar du i en trevlig arbetsmiljö, tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Hit tar du dig lättast med tunnelbana till Medborgarplatsen. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdsval. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 14 juni 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!