Studenter som vill jobba extra på Distriktstandvården

Är du student och vill jobba på en av Sveriges största tandvårdskedjor? Då har du kommit rätt! Nu söker vi tandläkarstudenter, tandsköterskestudenter eller tandhygieniststudenter som vill ha en timanställning eller anställning vid behov som tandsköterska. Tjänsterna är förlagda på våra kliniker i Huddinge, Södertälje och Järna. Välkommen med din ansökan!

Vem är du?

Vi söker dig som studerar till tandläkare, tandsköterska eller tandhygienist. Du har ett stort driv, är noggrann och representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning.

Vi förbereder för ett högt tryck på kliniken varför det passar utmärkt att du bemästrar flexibilitet och stresstålighet utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökade kunskaper inom ditt framtida yrke.

Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter beror på klinikernas behov samt på dina kunskaper och erfarenheter. Är du just nu under utbildning som tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska så kommer du få jobba med assistans/tandsköterska. 

Vid behov finns det även möjlighet att jobba i receptionen.

Anställningsvillkor

Behovs- eller timanställning

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdskedja med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på våra kliniker i Huddinge, Södertälje och Järna vid behov.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 30 september 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.