Systemutvecklare till Distriktstandvården

Är du vår framtida mjukvaruutvecklare?
Vill du vara med och utveckla en av landets ledande tandvårdskedjor? Vi bygger verksamheten på kompetens och engagemang, det gäller oavsett befattning inom företaget. Därför söker vi nu dig som med höga ambitioner kan bidra till kunskap och utveckling inom Microsoft-området, dess produkter och verktyg.

Din kompetens
Du har erfarenhet av, samt stort intresse för, mjukvaruutveckling på Microsoftplattformen. Du ska bl.a. ha kunskap inom:

  • ASP.NET C# MVC
  • Entity Framework
  • SQL
  • HTML/CSS/JavaScript

Vi ser gärna att du tar egna initiativ samt bidrar till lösningar och nytänkande i ditt arbete. Du är duktig på att samarbeta och på att lyssna, samtidigt som du fokuserat kan arbeta självständigt med målet att förbättra Distriktstandvårdens mjukvarusystem. Vi älskar personer som brinner för något, så ett glödande intresse för programmering och utveckling kan många gånger väga tyngre än utbildning.

Om företaget
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms ledande tandvårdskedja. Bakom kulisserna arbetar bl.a. vår IT-avdelning med fokus på programmering av nya verktyg, drift av befintliga servrar samt support i tekniska ärenden. Med stort inflytande och självständighet kommer du tillsammans med IT-avdelningen att driva den tekniska enheten framåt.

Vi ser fram emot din ansökan.