Tandhygienist som är nyfiken på teamtandvård till Distriktstandvården i Salem

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår klinik i Salem. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. 

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Du är väldigt kunnig inom det odontologiska området och strävar efter att utföra behandlingar med professionalism, skicklighet och med stort hjärta. 

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i olika riktningar. 

ARBETSUPPGIFTER
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Vi satsar allt mer på teamtandvård och ser gärna att du stimuleras av högt tempo och varierande arbetsuppgifter!

OM KLINIKEN I SALEM
Kliniken i Salem har 9 behandlingsrum med verksamma tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Ett trevligt och härligt gäng hälsar dig varmt välkommen till kliniken som ligger mitt i Salem Centrum i helt nyrenoverade lokaler, med närhet till parkering och goda kommunikationer. På kliniken är det en härlig stämning, med en yrkespassionerad och kompetent personalstyrka som alltid har patienten i fokus! Klinikerna i Salem och Södertälje har ett nära samarbete med varandra. 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdsval. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.


SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!