Tandhygienist till Distriktstandvården Nynäshamn

Är du vår nya kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist, gärna med god erfarenhet, till vår populära klinik i Nynäshamn. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Du är väldigt kunnig inom det odontologiska området och strävar efter att utföra behandlingar med professionalism, skicklighet och med stort hjärta. 

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i olika riktningar. 

Dina arbetsuppgifter
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du arbetar aktivt och engagerat med förebyggande tandvård. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tar egna initiativ till att påverka dina arbetsuppgifter.

Om kliniken
På Distriktstandvården i Nynäshamn är det alltid full fart. Här arbetar kollegor med väldigt god sammanhållning, något som lätt smittar av sig på patienterna. Vi har en bred kompetensnivå och erbjuder en komplett tandvård för hela familjen. Idag har vi åtta tandläkare, två tandhygienister och tio tandsköterskor. Här finns goda kommunikationsmöjligheter och gott om parkeringsplatser. Vi hälsar dig välkommen till tandvårdskliniken med den vackraste utsikten i Nynäshamn! 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot att höra från dig!