Tandhygienist till expanderande verksamhet i Rimbo

Är du vår nya kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår expanderande verksamhet i Rimbo. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. 

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Du är väldigt kunnig inom det odontologiska området och strävar efter att utföra behandlingar med professionalism, skicklighet och med stort hjärta. 

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i olika riktningar. 

Dina arbetsuppgifter
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du arbetar aktivt och engagerat med förebyggande tandvård. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tar egna initiativ till att påverka dina arbetsuppgifter.

Om kliniken i Rimbo
Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterska med stort engagemang och fina kollegiala relationer. Kliniken i Rimbo välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vid behov av specialisttandvård remitterar vi till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm. Vi samarbetar tätt med Distriktstandvården i Hallstavik. 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot att höra från dig!