Tandhygienist till mobil tandvårdsverksamhet

Är du den vi söker?
Vi expanderar och söker nu ytterligare tandhygienister till vår mobila verksamhet med tjänstgöring i antingen Södertälje, Handen eller Sundbyberg. Du åker till sjukhem, servicehus och egna boenden för tandvård och munhälsobedömningar. Som person och i ditt yrke är du flexibel, noggrann och omhändertagande. Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer samt besitter hög arbetsmoral. God erfarenhet är meriterande.

Här får du möjlighet till ett spännande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du träffar ständigt nya människor och är bra på att förädla relationer samt knyta nya kontakter. Din personlighet är förtroendeingivande och du brinner för att hjälpa andra människor.

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandhygienist.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län och en på Åland. Utöver det har vi mobil hemtandvård som besöker äldre och personer med funktionsnedsättningar. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Oavsett behov och förutsättningar är personer i alla åldrar välkomna till oss. 


Om Mobil tandvård
På uppdrag av Stockholms läns landsting utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, i Stockholms län. Den uppsökande verksamheten utför komplett tandvård på plats i hemmet. Vi ger även kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade samt munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Vi är ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet som vi rustar för att bli Sveriges bästa.


Vi ser fram emot din ansökan!


Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp