Tandhygienist till mobil tandvårdsverksamhet

Om dig
Vi expanderar och söker nu ytterligare tandhygienister till vår mobila verksamhet med tjänstgöring i antingen Södertälje, Handen eller Sundbyberg. Du åker till sjukhem, servicehus och egna boenden för tandvård och munhälsobedömningar. Som person och i ditt yrke är du flexibel, noggrann och omhändertagande. Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer. Du besitter hög arbetsmoral. God erfarenhet är meriterande.

Här får du möjlighet till ett spännande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du träffar ständigt nya människor och är bra på att förädla relationer samt knyta nya kontakter. Din personlighet är förtroendeingivande och du brinner för att hjälpa andra människor.

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.
Dina arbetsuppgifter
Som tandhygienist på Distriktstandvården arbetar du förebyggande för att förbättra våra patienters mun- och tandhälsa. Profylaxen innefattar borttagning av tandsten, beläggningar och fyllningsöverskott. Förutom hälsofrämjande insatser utför du även undersökningar, diagnostik samt behandlande åtgärder av sjukdomar (främst karies och parodontit). Du utför tandblekningar samt putsar och polerar med Air Flow. Med hjälp av motiverande och pedagogiska samtal ger du kostråd och skötselrekommendationer som hjälper patienten att själv ta hand om sina tänder. 


Om oss
Distriktstandvården har 17 tandvårdskliniker i Stockholms län och en på Åland. Utöver det har vi mobil hemtandvård som besöker äldre och personer med funktionsnedsättningar. Vi är över 270 medarbetare som tillsammans strävar efter att tillgängliggöra den professionella och personliga tandvården. Oavsett behov och förutsättningar är personer i alla åldrar välkomna till oss.

Om Mobil tandvård
På uppdrag av Stockholms läns landsting utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, inom vissa områden i länet. Den uppsökande verksamheten innebär att vår mobiltandvårdsenhet ger kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade. Vi ger även munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Här arbetar ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet, som vi rustar för att bli Sveriges bästa.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp