Tandhygienist till Nynäshamn

Är du den vi söker?

Vi söker en nyfiken och ansvarsfull tandhygienist, gärna med god erfarenhet, till vår klinik i Nynäshamn. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du att arbeta såväl självständigt, som i i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.


Dina arbetsuppgifter

Som tandhygienist på Distriktstandvården arbetar du förebyggande för att förbättra våra patienters mun- och tandhälsa. Profylaxen innefattar borttagning av tandsten, beläggningar och fyllningsöverskott. Förutom hälsofrämjande insatser utför du även undersökningar, diagnostik samt behandlande åtgärder av sjukdomar (främst karies och parodontit). Du utför tandblekningar samt putsar och polerar med Air Flow. Med hjälp av motiverande och pedagogiska samtal ger du kostråd och skötselrekommendationer som hjälper patienten att själv ta hand om sina tänder.


Om kliniken

På Distriktstandvården i Nynäshamn är det alltid full fart. Här arbetar kollegor med väldigt god sammanhållning, något som lätt smittar av sig på patienterna. Vi har en bred kompetensnivå och erbjuder en komplett tandvård för hela familjen. Idag har vi sex tandläkare, två tandhygienister och åtta tandsköterskor. Här finns goda kommunikationsmöjligheter och gott om parkeringsplatser. Vi hälsar dig välkommen till tandvårdskliniken med den vackraste utsikten i Nynäshamn! Om Distriktstandvården


Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 270 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.