Tandhygienist till Södertälje

Om dig

Vi söker en nyfiken och ansvarsfull tandhygienist, gärna med god erfarenhet, till vår klinik i Södertälje. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du att arbeta såväl självständigt, som i i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen. Du arbetar aktivt och engagerat för att i förebyggande syfte förbättra våra patienters mun- och tandhälsa.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 270 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Om kliniken

På vår populära klinik i Södertälje arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister. Med kort gångavstånd till pendeltågsstationen och busshållplatser, precis i centrum, hittar du oss. Vi erbjuder allt från allmän- och akuttandvård för barn och vuxna. Här arbetar ett trevligt team med fokus på att alltid tillfredsställa patientens behov. Ett nära samarbete sker med klinikerna i Järna och Nykvarn, samt vår specialistklinik på Östermalm. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!