Tandhygienist till specialistklinik i centrala Stockholm

Om dig 
Vi söker en nyfiken och ansvarsfull tandhygienist, med god erfarenhet, till vår specialistklinik på Artillerigatan 93, Gärdet/Östermalm. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, har god samarbetsförmåga samt är duktig på att motivera patienter att upprätthålla god munhygien. På Distriktstandvården kommer du att arbeta såväl självständigt, som i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
 
Du behandlar patienter med förståelse, ödmjukhet och kompetens. Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.
 
Dina arbetsuppgifter 
Som tandhygienist på vår specialistkliniken kommer du ha ett nära och givande samarbete med vår parodontolog. Parodontologen leder arbetet och i enlighet med strukturerade behandlingsplaner arbetar parodteamet för att omhänderta och behandla våra remisspatienter. Du arbetar på spetsen av din kompetens inom parodområdet. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bi Stockholms ledande tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där omhändertagande, kompetens och trygghet står i fokus. 
 
Om kliniken
2016 öppnade vi vår egna specialistklinik på Gärdet/Östermalm. Här har vi specialistkompetenser inom protetik, parodontologi, enodonti, pedodonti, oralkirurgi och nischtandläkare inom olika områden. Det är en väldigt trivsam stämning på kliniken som är nyrenoverad och modern. Med goda anslutningar till kollektivtrafiken tar du dig lätt hit.

Vi ser fram emot din ansökan!