Tandhygienist till Stockholm city, Drottninggatan 65

Är du den vi söker?
En nyfiken och ansvarsfull tandhygienist, gärna med god erfarenhet, till vår klinik i Stockholm city, Drottninggatan 65. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du att arbeta såväl självständigt, som i i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål.

Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina främsta arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms inom yrkesrollen som tandhygienist. Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tar egna initiativ till att påverka dina arbetsuppgifter.


Om kliniken
Drottninggatan 65 ligger i Stockholm City. Kliniken har åtta toppmoderna behandlingsrum utrustade med den senaste tekniken. Kliniken har även CBCT. Drygt 20 personer (9 tandläkare, 10 tandsköterskor, 2 tandhygienister) arbetar idag på kliniken och bidrar till en härlig mix av kompetens, yrkespassion och personlighet. Drottninggatan 65 erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp