Tandhygienist till vår fina klinik i Sickla

Är du vår framtida kollega?

Nu har du chansen att ansluta dig till vårt härliga team i Sickla, dit vi söker en tandhygienist. Är du ambitiös, ansvarsfull och trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet? Då är du varmt välkommen till oss!

Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen som tandhygienist. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka både dina arbetsuppgifter och ansvarsområden. 

Du kommer att arbeta på en unik klinik!
Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt inredningskoncept för Distriktstandvården i Sickla som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Förutom en inspirerande miljö upplever våra patienter en god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse. 

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Välkommen till vår fina klinik centralt belägen i vårdhuset Curanten, Sickla Köpkvarter. Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan och det finns goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till fester och konferenser.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en klinik på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi en inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården grundades 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på våra kliniker. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 4 februari 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.