Tandhygienist till vår klinik i Rimbo

Tandhygienist till vår klinik i Rimbo

Vill du jobba på en av landets största och snabbast växande tandvårdskedjor? Nu söker vi en tandhygienist till vår härliga klinik i Rimbo! 

Tjänsten är på heltid. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?
Är du ambitiös, ansvarsfull och trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet? Då är du varmt välkommen till oss!

Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen som tandhygienist. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka både dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Vad vi erbjuder

  • Goda arbets- och lönevillkor
  • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
  • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
  • Individuell lönesättning och utbildningsplan. 
  • Goda möjligheter att klättra inom företaget. 
  • Årlig bonus

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. På Distriktstandvården värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till.

Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 3 april 2023. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.