Tandhygieniststudent till Distriktstandvården Järna

Vi söker en ambitiös och ansvarsfull tandhygieniststudent som snart kommer, eller nyligen har, examinerats. Kliniken i Järna vill rekrytera dig som strävar efter individuell utveckling och har lätt för att anpassa dig till nya människor och miljöer. Du hamnar på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Du är driven och självgående, samtidigt du gillar att samarbeta och tenderar att vara smidig i sociala kontexter.


Vad erbjuder vi?

 • Som ny tandhygienist på Distriktstandvården får du en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram med handledning.
 • Du får vara med och utforma din utvecklingsplan och avgöra ditt nästa steg i karriären utan större ekonomiska krav under din första period.
 • Vi har också ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas.
 • Du är välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att utvecklas i din egen takt, påverka klinikens utveckling och styra din tidbok.


Dina arbetsuppgifter

 • Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen.
 • Du arbetar aktivt och engagerat med förebyggande tandvård. -Vi ser gärna att du stimuleras av utmaningar och tar egna initiativ till att påverka dina arbetsuppgifter.   
 • I din yrkesroll är du omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål.
 • Du är kunskapstörstig, har kunskap och utvecklingspotential inom det odontologiska området och strävar efter att utföra behandlingar med professionalism, skicklighet och med stort hjärta.

  Om kliniken i Järna
  En av våra sydligaste kliniker, belägen mitt i Järna. Busshållplats och parkeringsmöjligheter precis utanför. Tågstationen ett stenkast från kliniken och hit tar du dig på ca en kvart med tåg från Gnesta och Södertälje. Kliniken flyttade 2014 till fräscha, ljusa lokaler, vägg i vägg med vårdcentralen. På kliniken arbetar ett trevligt gäng som välkomnar barn och vuxna in i en varm och trygg tandvårdsatmosfär. Ett givande samarbete med klinikerna i Nykvarn och i Södertälje gör att vi kan arbeta flexibelt och hänvisa våra patienter dit för kvälls- och helgtandvård.

  Om Distriktstandvården
  Distriktstandvården har 20 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm län. På samtliga kliniker erbjuder vi allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi remitterar till vår egna specialistklinik.

  Vi ser fram emot att välkomna en tandhygienist till oss!

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp