Tandläkare Distriktstandvårdens nyöppnade klinik i Solna

 Är du vår nya kollega?
I september öppnade vi en ny klinik i Solna centrum. I takt med att patientstocken fylls på önskar vi nu välkomna ytterligare en tandläkare till vårt team på kliniken! Du kommer till en trivsam arbetsplats som du är med och utvecklar från första dagen. Eftersom kliniken är nyöppnad finns alla möjligheter i världen att vara med och driva verksamheten framåt och påverka i olika led.

På kliniken arbetar vi varje dag med att motivera och inspirera varandra. Vi hjälps åt när det behövs och arbetar självständigt när det krävs. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. 


Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan.

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter. 

Om kliniken
I september öppnade Distriktstandvården sin 21a klinik i Stockholms län. Kliniken ligger i Solna centrum och är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Vi utlovar trevliga kollegor och stimulerande dagar. I lokalerna ligger även huvudkontoret och tillsammans bildar vi ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt. Välkommen till en fräsch, nyrenoverad och modern klinik som har stor potential att bli en stark aktör på tandvårdsmarknaden i norra Stockholm.

 

Om Distriktstandvården

Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 280 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja.

Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! Skicka in din ansökan idag så kanske det blir just du!