Tandläkare med intresse för barntandvård till Drottninggatan 65

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara ansvarig för barn- och ungdomstandvården på vår klinik på Drottninggatan 65. Du kommer att ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet. Vi ser även utrymme för en hel del vuxenpatienter.

Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. 

Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att vara samordnare för barn- och ungdomstandvården på kliniken på Drottninggatan 65 samt ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet.

OM KLINIKEN
Vår klinik på Drottninggatan 65 är en av våra största kliniker, vårt så kallade flaggskepp. På denna ljusa och moderna klinik arbetar allmäntandläkare, nischtandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård till både barn och vuxna. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet. Patienter möts av en glad personal som alltid utför behandlingar med skicklighet och hjärta.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN 
Distriktstandvården har 22 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar engagerat för en god munhälsa.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 april 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vår härliga klinik!