Tandläkare med intresse för barntandvård till Kallhäll

Tandläkare med intresse för barntandvård till Kallhäll

Vill du jobba på en av landets största och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi söker just nu efter en tandläkare med ansvar för vår pedodontiverksamhet till vår klinik i Kallhäll! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?
I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter. 

Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Arbetsuppgifter
Du kommer främst ha ansvar över pedodontiverksamheten varför ett brinnande intresse för tandvård inom det yngre patientklientelet är grundläggande för denna tjänst. Tjänsten innefattar även sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen tandläkare. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.

Anställningsvillkor

 • Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
 • Tillträde efter överenskommelse.
 • Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

 • Goda arbets- och lönevillkor
 • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
 • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
 • Individuell lönesättning och utbildningsplan. 
 • Goda möjligheter att klättra inom företaget. 
 • Årlig bonus

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.