Tandläkare med intresse för barntandvård till vår mysiga klinik i Järna

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara ansvarig för barn- och ungdomstandvården på vår klinik i Järna. Du kommer att ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet. Vi ser även utrymme för en hel del vuxenpatienter.

Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. 

Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 


ARBETSUPPGIFTER

Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att vara samordnare för barn- och ungdomstandvården på kliniken i Sundbyberg samt ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet.


DIN NYA ARBETSPLATS

Välkommen till vår ljusa och fräscha klinik mitt i Järna! Busshållplats och parkeringsmöjligheter finns precis utanför kliniken. Tågstationen ligger ett par minuters promenad från kliniken och hit tar du dig på en kvart med tåg från Gnesta och Södertälje. Här erbjuder vi både barn och vuxna komplett tandvård och vi samarbetar tätt med kliniken i Södertälje som även har helgöppet. Det är en god stämning oss kollegor emellan! Vi fikar tillsammans, springer lopp tillsammans, reser tillsammans och utövar vår yrkespassion tillsammans. Låter det intressant? Kom och var med!


KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.


SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 9 september 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen.