Tandläkare som anställd eller konsult under eget bolag till Ålandkliniken

Är du vår framtida kollega?

Vi söker en självständig, glad och omtänksam tandläkare till vår klinik på Åland! Vi är öppna för dina önskemål om att arbeta hos oss under eget bolag som konsult eller anställas av Distriktstandvården. Vi ordnar även med boende i Mariehamn om så önskas!

Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling samt att utveckla andra med stor ödmjukhet. Vi strävar efter att ge bästa service med modern och estetisk touch och hoppas att det också är din målsättning. 


Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter. Vi söker dig med bred odontologisk kompetens och lång erfarenhet. Patientklientelet är varierat vilket innebär att du utför både enklare och mer avancerade behandlingar. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.

Anställningsvillkor

  • Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
  • Tillträde efter överenskommelse.
  • Lön efter överenskommelse.

Om oss

Kliniken ligger centralt belägen i hjärtat av Mariehamn. Hos oss jobbar tre tandläkare med sköterskor, två tandhygienister, en kirurg samt vår receptionist. Här erbjuder vi allt från avancerade behandlingar såsom implantatkirurgi till förebyggande tandvård och tandhygienistbehandlingar. Vid behov finns även tillgång till specialisttandvård och kirurgi. Citytandvården ingår i ett samarbete med Distriktstandvården, en av Sveriges ledande tandvårdskedjor, och dess specialister. Här kan du känna dig trygg med en komplett tandvård.

Vi kommer kunna erbjuda dig boende i Mariehamn om så önskas.

Skicka in din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 10 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.