Tandläkare som vill arbeta via eget företag till klinik på Åland!

Vi söker efter en erfaren tandläkare till vår klinik på Åland, Mariehamn. Vi är öppna för dina önskemål om att arbeta hos oss under eget bolag eller anställas av Distriktstandvården. På Åland är det ingen moms på tandvård som det är i Sverige. Om det önskas kan vi erbjuda boende till dig som börjar arbeta hos oss.


ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi tror att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Du bör vara duktig på att fatta snabba beslut och ansvara för dina egna arbetsuppgifter.

Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss att få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas. 

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i yrkesrollen som tandläkare.

OM KLINIKEN 
Vi på Citytandvården satsar på långsiktighet och trygghet för våra patienter. Här arbetar tandläkare, käkkirurg, hygienist, receptionist, tandsköterskor och lokalvårdare.

Vårt fokus ligger alltid på patientens bästa. Kliniken satsade tidigt på ny teknik samt journalsystem med regelbundna uppgraderingar. Här finns högutrustad steril för att uppfylla strängaste hygienkrav. 

Vi är ett glatt och sammansvetsat team som ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! Vi söker efter en nyfiken och driven tandläkare, gärna med god erfarenhet till vår klinik på Åland. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling samt utveckla andra med stor ödmjukhet.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län och Citytandvården på Åland i Mariehamn. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 2 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen.