Tandläkare till Alby

Om dig
Vi söker efter dig som är intresserad av att bli en del av vårt härliga team i Alby. Du får gärna ha god erfarenhet, men det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och har god odontologisk kunskap. Tjänsten kan regleras till heltid eller deltid, vi är flexibla och anpassar oss gärna efter dina önskemål. 

Du erbjuds en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Tillsammans med oss får du möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen. Du arbetar aktivt och engagerat för att förbättra munhälsan hos både barn och vuxna.

Om kliniken
Distriktstandvården Alby finns sedan januari 2010. Tunnelbanan ligger i nära anslutning till kliniken i Alby centrum. På kliniken har vi sex behandlingsrum och vi erbjuder patienterna allmän-, akut-, estetisk- samt specialisttandvård på vår egen specialistklinik. Här varvas kunskap med omtanke, och vi som arbetar här är ett trivsamt och glatt gäng som ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp