Tandläkare till Distriktstandvården Järna

Är du den vi söker?
Vi söker efter en tandläkare till mysiga Järna! Här upplever du ett positivt arbetsklimat och en gedigen patientstock som vi omhändertar med skicklighet och hjärta. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Som person är du noggrann, omtänksam samt stresstålig. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål.

Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör vi en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som yrkesrollen tandläkare inkluderar. Nischkunskap och specifika intressen är alltid välkommet.


Om kliniken
En av våra sydligaste kliniker, belägen mitt i Järna. Busshållplats och parkeringsmöjligheter precis utanför. Tågstationen ligger ett par minuters promenad från kliniken och hit tar du dig på ca en kvart med tåg från Gnesta och Södertälje. Kliniken ligger i fräscha, ljusa lokaler, vägg i vägg med vårdcentralen. På kliniken arbetar ett trevligt gäng som strävar efter att välkomna barn och vuxna in i en varm och trygg tandvårdsatmosfär. Ett givande samarbete med klinikerna i Nykvarn och i Södertälje gör att vi kan arbeta flexibelt och hänvisa våra patienter dit för kvälls- och helgtandvård.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Vi ser fram emot din ansökan!