Tandläkare till Distriktstandvården på Fridhemsplan

Är du den vi söker?
Distriktstandvårdens populära klinik på Fridhemsplan, Kungsholmen, söker efter en erfaren allmäntandläkare som vill bli en del av vårt team. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. 

Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandläkare. Specifika intressen och nischkunskaper är alltid välkommet.

Om kliniken 
Kliniken på Fridhemsplan består av fem aktiva behandlingsrum där fyra rum används till konventionell kliniktandvård där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. I en separat del av kliniken inryms enheten för medicinsk tandvård med fokus på geriatrisk tandvård och narkostandvård. Vi har ett behandlingsrum samt ett uppvakningsrum/sederingsrum i bruk för tillfället. Anslutna till den medicinska tandvårdsenheten har vi i dagsläget två tandläkare, en tandsköterska/samordnare, en narkosläkare, en narkossjuksköterska samt en psykolog. 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där vi erbjuder allmän-, akut,- estetisk- och specialisttandvård.

Hoppas att vi hörs!