Tandläkare till Distriktstandvårdens klinik i Solna centrum

OBS! Kliniken ligger i Solna centrum, inte Sundbyberg.

Är du vår nya kollega?
Snart öppnar vi dörrarna till vår nya klinik belägen i Solna centrum och söker efter en duktig tandläkare som vi bli en del av vårt team. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. 

Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter.

Om kliniken
Vi kommer öppna en ny klinik i Solna centrum under september. Denna tjänst tillsätts dock i början av augusti. Kliniken är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Här kommer även företagets administrativa enhet att ha sitt kontor. Det är en nybyggd klinik med stor potential att bli en stark aktör på tandvårdsmarknaden i norra Stockholm.

Tillsammans med tandvårdspersonalen och administrationsenheten bildar vi ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt.

Om Distriktstandvården
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 280 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!
Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp