Tandläkare till Hallstavik, Stockholms län

Är du den vi söker?
Vi söker efter en tandläkare till vår nordligaste klinik i mysiga Hallstavik! Här upplever du ett positivt arbetsklimat och en gedigen patientstock som vi omhändertar med skicklighet och hjärta. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör vi en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län.


Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas. Om det önskas kan vi erbjuda boende till dig som börjar arbeta hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i yrkesrollen som tandläkare. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. 

Om kliniken - välkommen till natursköna Hallstavik!
Norr om Stockholm ligger denna mysiga ort med ett rikt friluftsliv med närhet till vatten och natur. Med drygt tre mil till Norrtälje har vi allt som behövs inom rimliga avstånd. Härifrån går direktbussar till Stockholm och du tar dig enkelt med bil både till Arlanda och Uppsala när andan faller på. Kliniken är mysig och vi har en tät sammanhållning i personalen. Våra patienter är väldigt lojala och vi arbetar med ett stort ansvar att upprätthålla den goda munhälsan i Hallstavik. Du som börjar hos oss har möjlighet att bo i en lägenhet som Distriktstandvården innehar. 


Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 22 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus.

Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!