Tandläkare till härlig klinik i Jordbro

Lätt till skratt? Då kan du vara den vi söker!
Vi söker en tandläkare med glimten i ögat till vårt glada gäng på vår lilla mysiga klinik i Jordbro. Hos oss är det alltid mycket prat och skratt på rasterna! På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

Du som söker bör vara självgående i ditt arbete och gärna ha yrkeserfarenhet. Du har höga ambitioner i din yrkesroll och strävar efter individuell utveckling samt utveckla andra med stor ödmjukhet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål.

På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. 

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandläkare. Specifika intressen och nischkunskaper är alltid välkommet.

Om kliniken 
Kliniken i Jordbro är centralt belägen med kort promenad till bussar och pendeltåg. Vi har sex behandlingsrum där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. Vi remitterar också till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Samarbetet med våra kliniker i Handen och Nynäshamn bidrar till att vi kan erbjuda trygg och professionell tandvård för alla som bor och/eller arbetar söder om Stockholm. 

Om oss 
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där vi erbjuder allmän-, akut,- estetisk- och specialisttandvård.

Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! Skicka in din ansökan idag. så kanske det blir just du.