Tandläkare till Jordbro

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?

Välkommen till vår omtyckta klinik i Jordbro, dit vi just nu söker en allmäntandläkare! Vi önskar att du har gedigen odontologisk erfarenhet, samt ett intresse för såväl barn- som vuxentandvård. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Du välkomnas av ett sammansvetsat team som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi hjälper varandra när det behövs och arbetar självständigt när det krävs. Därför är det är viktigt att du är trygg med självständigt arbete samtidigt som du är samarbetsvillig och smidig i kontexter där fler personer är inblandade. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet.

Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss att få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Du möter en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

ARBETSUPPGIFTER

Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att arbeta med både barn och vuxna.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privatägd tandvårdsaktör med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår klinik i Jordbro, en kort promenad från pendeltågsstationen. Här arbetar ett glatt gäng på en lite mindre klinik. Vi värnar om våra kollegiala relationer – det ska vara kul att komma till arbetsplatsen.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 16 november 2020. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

NÄR HÖR VI AV OSS?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!