Tandläkare till Kallhäll

Om dig 
Vi söker en erfaren tandläkare till vår klinik i Kallhäll, precis vid pendeltågsstationen. Här möter du ett gäng glada och ambitiösa medarbetare som längtar att få hälsa en ny kollega välkommen. Du kommer trivas hos oss om du uppskattar ett gott arbetsklimat, personligt ansvarstagande och stort inflytande över din arbetssituation samt arbetsuppgifter. I din yrkesroll är du trygg, du ser till varje enskild patients behov och önskemål, vilket leder till noggranna behandlingar med goda resultat. Du är engagerad och positiv som person, med ett driv att vilja utvecklas samt utveckla andra med stor ödmjukhet. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Förebygger, utreder och behandlar sjukdomar och besvär som patienter upplever i munnen. Lagar tänder, rotfyllningar, estetisk tandvård, protetik (kronor, broar, implantat), bettskenor et c. Remitterar vid behov till vår egna specialistklinik. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Vi prioriterar ansökanden med erfarenhet inom kirurgi. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team.

Om kliniken

Precis intill pendeltågstationen i Kallhäll/Järfälla ligger denna populära tandvårdsklinik. Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med en tät sammanhållning. Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård samt akuttandvård till både barn och vuxna. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen.
 
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot din ansökan!