Tandläkare till Mariehamn/Åland

Om dig
Vi söker efter en nyfiken och driven tandläkare, gärna med god erfarenhet till vår klinik i Mariehamn på Åland. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och strävar efter individuell utveckling samt utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas. Om det önskas kan vi erbjuda boende till dig som börjar arbeta hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Förebygger, utreder och behandlar sjukdomar och besvär som patienter upplever i munnen. Lagar tänder, rotfyllningar, estetisk tandvård, protetik (kronor, broar, implantat), bettskenor et c. Remitterar vid behov till vår egna specialistklinik. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team.


Om Citytandvården
Vi på Citytandvården satsar på långsiktighet och trygghet för våra patienter. Två av grundarna, Helena Frantzén och Susanna Karlsson, är fortfarande kvar som verksamma tandläkare tillsammans med ytterligare två tandläkare, käkkirurg, hygienist, receptionist, tandsköterskor och lokalvårdare. Vårt fokus ligger alltid på patientens bästa. Kliniken satsade tidigt på ny teknik samt journalsystem med regelbundna uppgraderingar. Här finns högutrustad steril för att uppfylla strängaste hygienkrav. Vi ser möjlighet till både deltids- och heltidstjänst, beroende på vad som passar båda parter. Vi är ett glatt och sammansvetsat team som ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Om oss
Citytandvården drivs av den svenska tandvårdskedjan Distriktstandvården. Tillsammans har vi 19 kliniker och totalt 270 medarbetare. Vi strävar gemensamt efter visionen att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa och friska, starka tänder.

Vi ser fram emot din ansökan!