Tandläkare till mindre klinik i expansion på härliga Södermalm

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker efter en tandläkare till vår omtyckta klinik på Åsögatan 104 i hjärtat av Södermalm! Meriterande för denna tjänst är om du har intresse eller erfarenhet av protetik. Här upplever du ett positivt arbetsklimat och ett varierat patientklientel som vi omhändertar med skicklighet och hjärta. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. 

Som person är du noggrann, omtänksam och positiv i din natur. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör vi en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. 

Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som yrkesrollen tandläkare inkluderar. Nischkunskap och specifika intressen är alltid välkommet, speciellt meriterande för denna tjänst är kunskap inom protetik.

OM KLINIKEN
Distriktstandvårdens nyförvärvade klinik på Södermalm är centralt belägen på Åsögatan 104. Här arbetar du i en trevlig arbetsmiljö, tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi erbjuder både barn och vuxna allmän-, estetisk och akuttandvård. Hit tar du dig lättast med tunnelbana till Medborgarplatsen. Välkommen till en gemytlig och mindre tandvårdsklinik i hjärtat av Södermalm!

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdsval. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!