Tandläkare till nyförvärvad klinik på Kungsgatan

Vem är du?
Vi tror att du gillar utmaningar och känner dig redo för att hoppa på ett nytt äventyr tillsammans med Distriktstandvården. I början av 2018 kommer vi att ta över en klinik på Kungsgatan i Stockholm city. Nu vill vi komma i kontakt med tandläkare som vill driva denna klinik framåt tillsammans med oss. Är du en flexibel allmäntandläkare med stor yrkespassion? Då kan du vara rätt för denna tjänst!

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Kliniken på Kungsgatan kommer främst att samarbeta med klinikerna på Drottninggatan, Holländargatan och vår specialistklinik på Gärdet.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i yrkesrollen som tandläkare. Som tandläkare på Distriktstandvården har du stort inflytande över dina egna arbetsuppgifter. Meriterande om du är flexibel och öppen för att byta arbetsmiljö om det behövs.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 20 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280
medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Nu expanderar vi och öppnar ytterligare en klinik på Kungsgatan under våren 2018. Här kommer vi att erbjuda allmän-, estetisk och akuttandvård till både barn och vuxna. På Distriktstandvårdens samtliga kliniker behandlas patienter med skicklighet och hjärta.

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp