Tandläkare till nyöppnad klinik i Solna (kväll och helg)

Är du den vi söker?
Vi söker efter en tandläkare som är intresserad av en helg- och kvällstjänst till vår nyöppnade klinik i Solna centrum. Vi lyssnar gärna till önskemål och har möjlighet att anpassa tjänsten så att den passar dig. På vardagar har vi öppet till 20.00, och på helgen är öppettiderna 10.00 - 15.00.

Här arbetar du på en trivsam arbetsplats i en härlig, modern miljö - en arbetsplats att vara stolt över. Du välkomnas av kollegor som trivs tillsammans och stöttar, motiverar och inspirerar varandra. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål.

Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms inom rollen som tandläkare. En positiv inställning till flexibla arbetstider är viktigt.


Om kliniken 
Vi har öppnat en ny klinik i Solna centrum! Här arbetar vi i moderna lokala med en lite annorlunda touch. Kliniken är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Här arbetar även företagets administrativa enhet. Ambitionen för kliniken är att bli Distriktstandvårdens flaggskepp. Tandvårdspersonalen och administrationsenheten bildar ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt.

Om Distriktstandvården
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja.

Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega!