Tandläkare till Salem

Vad vi söker 
Vi söker efter nyfiken och driven tandläkare, gärna med god erfarenhet, till vår klinik i Salem. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och hungrar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.

Meriterande om du har ett intresse för protetik.

Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas. 

Dina arbetsuppgifter
Förebygger, utreder och behandlar sjukdomar och besvär som patienter upplever i munnen. Lagar tänder, rotfyllningar, estetisk tandvård, protetik (kronor, broar, implantat), bettskenor et c. Remitterar vid behov till vår egna specialistklinik. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team.


Om kliniken
Kliniken i Salem har 9 behandlingsrum, 20 anställda, 7 tandläkare,  5 hygienister och 7 tandsköterskor. Ett trevligt och härligt gäng hälsar dig varmt välkommen till kliniken som ligger mitt i Salem Centrum i helt nyrenoverade lokaler,  med närhet till parkering och goda kommunikationer. På kliniken är det en härlig stämning, med en yrkespassionerad och kompetent personalstyrka som alltid har patienten i fokus! Klinikerna i Salem och Södertälje har ett nära samarbete med varandra.


Om oss 
Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot din ansökan!