Tandläkare till Stockholm city, Drottninggatan 65

Är du vår nya kollega?
Vi söker efter en erfaren och driven tandläkare till vår flaggskeppsklinik i Stockholm city, Drottninggatan 65. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet.

Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter.

Om kliniken
Distriktstandvården Drottninggatan 65 ligger i Stockholm City och är vår flaggskeppsklinik. Här erbjuds patienten allmän-, estetisk- och akuttandvård. Kliniken har åtta toppmoderna behandlingsrum utrustade med den senaste tekniken, samt en CBCT. Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp