Tandläkare till Stockholm city, Holländargatan 21

Är du vår nya kollega?
Vi söker efter en erfaren och driven tandläkare till vår centrala klinik på Holländargatan 21 i Stockholm city! Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet.

Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjligheten till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Nischad kunskap och specifika intressen är alltid välkommet. Du har stort inflytande över dina arbetsuppgifter. 

Om kliniken
Distriktstandvården Holländargatan 21 ligger i Stockholm City, i nära anslutning till tunnelbana och bussar. Här erbjuds både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Kliniken är lite mindre med fyra behandlingsrum, vilket har bidragit till en stark gemenskapskänsla på kliniken. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet, samt vår systerklinik på Drottninggatan.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi behandlar patienter med skicklighet och hjärta.

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp