Tandläkare till Stockholm city, Holländargatan 21

Är du vår nya kollega?
Vi söker efter en erfaren tandläkare till vår mysiga klinik på Holländargatan 21. Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål.

Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led.

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Meriterande om du är erfaren och intresserad av kirurgi. På kliniken finns redan nischad kompetens inom bettfys.

Om kliniken
Distriktstandvården på Holländargatan 21 ligger i Stockholm City, i nära anslutning till tunnelbana och bussar. Här erbjuds både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Kliniken är lite mindre med fyra behandlingsrum, vilket har bidragit till en stark gemenskapskänsla på kliniken. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet, samt vår systerklinik på Drottninggatan 65, ett stenkast bort.


Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms ledande tandvårdskedja. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen. Skicka in din ansökan idag, så kanske det blir just du!