Tandläkare till Sundbyberg

Är du den vi söker?
Vi söker en driven tandläkare, gärna med god erfarenhet, till vår populära klinik i Sundbyberg. Nischad kunskap inom endodonti och/eller kirurgi är extra intressant. Du har höga ambitioner i din yrkesroll och strävar efter individuell utveckling samt utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Som person är du noggrann, omtänksam samt stresstålig. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Kliniken har en gedigen patientstock och vi ser fram emot att välkomna en till kollega som kan hjälpa oss att ta hand om våra patienter. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Förebygger, utreder och behandlar sjukdomar och besvär som patienter upplever i munnen. Lagar tänder, rotfyllningar, estetisk tandvård, protetik (kronor, broar, implantat), bettskenor et c. Remitterar vid behov till vår egna specialistklinik. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team.

Om kliniken i Sundbyberg
Kliniken är belägen mitt på Tuletorget i Sundbyberg. Här är kommunen som ständigt växer och utvecklas. Goda kommunikation med buss, tunnelbana och pendeltåg gör att arbetsplatsen alltid ligger nära. Här erbjuder vi barn och vuxna allmän,- estetisk samt akuttandvård. Teamet på kliniken har en tät och fin kollegial relation. Här blandas värme och skratt med yrkespassion och skicklighet. Vi har tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor på plats.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att göra Distriktstandvården till den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där engagemang och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.