Tandläkare till vår klinik i Rimbo Centrum

Välkommen till vårt härliga team i Rimbo! Vi söker dig med erfarenhet och en stark yrkespassion. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. 

Är du vår framtida kollega?
Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

På kliniken erbjuder vi all typ av allmän-, estetisk och akuttandvård. Här kommer du ha chansen att utvecklas i din yrkesroll.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter och du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. 

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag, årlig bonus och inbjudan till fester och konferenser.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår klinik i Rimbo centrum. Här värnar vi om våra kollegiala relationer och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken.

Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 4 februari 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.