Tandläkare till vår mobila verksamhet Norra Stockholm

Tandläkare till vår mobila verksamhet Norra Stockholm

Välkommen till vårt härliga mobila team! Vi söker dig med gedigen erfarenhet och stark yrkespassion som längtar efter en arbetsplats att längta till. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Är du vår blivande kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ordningsam tandläkare till vår mobila verksamhet. Du kommer att befinna dig i norra delen av Stockholms län, och utgår från kliniken i Sundbyberg.

Du välkomnas till ett arbete där ingen dag är den andra lik och där du möter nya människor varje dag. Du utgår från en klinik på morgonen och åker runt till sjukhem, servicehus och egna boenden för att utföra tandvård på patienter som har svårt att ta sig till en vanlig klinik.

Som person är du flexibel, hjälpsam och omhändertagande. Du har lätt för att anpassa dig till olika människor och miljöer. Arbetsmoralen är på topp och du tenderar att ta mycket ansvar med stort engagemang. Du är duktig på att knyta nya kontakter och samtidigt bra på att förädla och behålla gamla. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Dina arbetsuppgifter
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du arbetar i team tillsammans med en tandsköterska. Ni kommer främst att befinna er i norra delen av Stockholms län, och utgå från kliniken i Sundbyberg.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön enligt överenskommelse.

Om vår mobila verksamhet
På uppdrag av Region Stockholm utför Distriktstandvården uppsökande verksamhet, mobil hemtandvård, i Stockholms län. Den uppsökande verksamheten innebär att vår mobiltandvårdsenhet utför komplett tandvård på plats i hemmet. Vi ger även kostnadsfria munhälsobedömningar till äldre och funktionshindrade samt munvårdsutbildning till personal vid särskilda boenden och hemtjänstpersonal som besöker de boende i sina egna bostäder. Vi är ett glatt och härligt gäng som hälsar dig varmt välkommen till vår mobila verksamhet som vi rustar för att bli Sveriges bästa.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi en inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag
Välkommen med din ansökan senast 14 april 2023. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.