Tandläkare till vår nya klinik på Sveavägen

Precis nyligen har vi tagit över en jättefin klinik på Sveavägen! Vi är mitt uppe i en renovering av kliniken då vi kommer utöka antalet behandlingsrum. Nu söker vi efter en tandläkare som är nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare och som vill bli en del av teamet som kommer att bygga upp denna klinik. Är du tandläkare och redo för en rolig och spännande tid? Visa ditt intresse för denna tjänst redan idag! Vi lyssnar gärna på dina önskemål om en heltids- eller deltidstjänst. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?

Du är en erfaren allmäntandläkare som är trygg med att utföra både enklare och mer avancerade behandlingar. På arbetsplatsen delar du gärna med dig av dina erfarenheter på ett motiverande och inspirerande sätt. Att arbeta självständigt och ta eget ansvar faller dig naturligt, men du besitter också god samarbetsförmåga när tillfället kräver. Vidare har du en professionell framtoning och bemöter patienter på ett prestigelöst sätt.

Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att anpassa dig. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Vidare har du goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår nya klinik på Sveavägen 62, våningen ovanför butiken Naturkompaniet. Hit kommer du enkelt med tunnelbana och korta promenadsträckor från både Rådmansgatan och Hötorget.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 15 april  2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

NÄR HÖR VI AV OSS?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!