Tandsköterska Distriktstandvårdens klinik i Solna centrum

Är du den vi söker?
Snart öppnar vi dörrarna till vår nya klinik belägen i Solna centrum och söker efter en duktig tandsköterska som vi bli en del av vårt team. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska. Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.

Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

Om kliniken
Vi kommer öppna en ny klinik i Solna centrum under september. Denna tjänst tillsätts dock i början av augusti. Kliniken är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Här kommer även företagets administrativa enhet att ha sitt kontor. Det är en nybyggd klinik med stor potential att bli en stark aktör på tandvårdsmarknaden i norra Stockholm.

Tillsammans med tandvårdspersonalen och administrationsenheten bildar vi ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt.

Om Distriktstandvården
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 280 personer som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!