Tandsköterska med erfarenhet inom pedodonti till spec.klinik

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska gärna med god erfarenhet, till Distriktstandvårdens specialistklinik på Artillerigatan 95 i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta i team med en specialisttandläkare inom pedodonti, därför söker vi dig som har ett stort engagemang och intresse för barn- och ungdomstandvård. Vidare ser vi gärna att du har utbildning inom, samt erfarenhet av, lustgasbehandling. Önskvärt är även god kännedom och praktisk kunskap inom narkos och cedering. 

Vi tror att du kommer stormtrivas hos oss om du är en glad och positiv person, som tar arbetet på stort allvar och brinner för att hjälpa det yngre patientklientelet. Här är det viktigt att kunna samarbeta, vara lyhörd samt prestera även i stressiga situationer. Vi tror att du på ett utomordentligt sätt representerar Distriktstandvården med omtanke och service samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummet. Du erbjuds en trygg arbetsplats med goda anställningsvillkor och trevliga kollegor.

Dina arbetsuppgifter 
Specifikt för denna tjänst är kombinationen av administrativt och kliniskt arbete. Till de administrativa uppgifterna hör bl.a. ansvar för narkostandvården. De administrativa arbetsuppgifterna tror vi att du bemästrar med en stor dos av effektivitet och noggrannhet. Vidare har du goda datorkunskaper och en naturlig fallenhet för kommunikation både i tal och skrift.  

Den kliniska delen i tjänsten utgörs av eget patientarbete som inskolning, profylaxarbete och bildhantering. Du kommer även att assistera en specialisttandläkare inom pedodonti. Som assisterande tandsköterska är du lugn och trygg även under avancerade behandlingar och operationer.

Om kliniken 
Välkommen till Specialistkliniken! Här arbetar Distriktstandvårdens specialister under samma tak på en modern klinik på Gärdet i Stockholm. Vi har specialister inom protetik, endodonti, parodontologi och pedodonti. I nära anslutning till kliniken har vi även en allmäntandvårdsverksamhet. Här kan vi erbjuda patienten en komplett behandling, av både enklare och avancerad karaktär. För oss är det viktigt att bemöta patienten med stor dos skicklighet och hjärta. 

Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län, inklusive vår egen specialistklinik på Gärdet. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. 

Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen. Skicka in din ansökan idag, så kanske det blir just du.