Tandsköterska med intresse för barntandvård till Handen

Är du den vi söker?
Vi söker en tandsköterska gärna med god erfarenhet till Distriktstandvårdens klinik i Handen i Stockholm län. Du kommer att arbeta i team med en tandläkare som behandlar främst barn och ungdomar, därför söker vi dig som har ett stort engagemang och intresse för barn- och ungdomstandvård.

Du kommer till en härlig arbetsplats med varm atmosfär. Vi samarbetar när det behövs och arbetar självständigt när det krävs. Därför tror vi att du är ambitiös och ansvarstagande, samtidigt som du är smidig i sociala kontexter och duktig på att hantera olika typer av människor. Här får du utrymme att utvecklas i din yrkesroll samt inspireras av kollegor som arbetar med både hjärta och skicklighet.

Vi tror att du kommer stormtrivas hos oss om du är en glad och positiv person som tar arbetet på stort allvar och brinner för att hjälpa det yngre patientklientelet. Här är det viktigt att kunna samarbeta och vara lyhörd. Du erbjuds en trygg arbetsplats med goda anställningsvillkor och trevliga kollegor. Det finns stora möjligheter att klättra och få mer ansvar inom företaget.


Dina arbetsuppgifter 
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Du arbetar främst med barn- och ungdomstandvård, något du har ett stort intresse för.

Välkommen till Distriktstandvården i Handen!
Kliniken i Handen ligger i byggnaden Najaden, i nära anslutning till både bussar och pendeltåg. Här arbetar ett glatt och sammansvetsat team i moderna och fräscha lokaler. Kliniken innehar relativt få behandlingsrum och det råder en familjär känsla. Vi erbjuder akuttandvård, allmän tandvård samt estetisk tandvård. På kliniken behandlar vi även med lustgas. Distriktstandvården har också en specialistklinik belägen i centrala Stockholm. På kliniken i Handen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som alla ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen! 

Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 22 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser fram emot din ansökan!